Kezdőlap Bemutatkozás Kapcsolat Szolgáltatások Galériák Tanácsok Hasznos linkek


Adatvédelem Árajánlat E-mail

 

 

Kedves Látogatóm!

 

A fotózás szeretete és kezdete egyaránt a múlt évezredre tekint vissza, igaz akkor még nem digitális technikával, hanem analóg módon, saját laborral hódoltam a fotózás szenvedélyének.

Sokat tanultam autodidakta módon, de segítségemre volt a gimnáziumi fotós szakkör is, hogy látásmódom, technikám egyre jobban kialakuljon. Igaz, amikor zajlott a "digitális forradalom" én kimaradtam belőle, így intenzíven csak 2004-ben kezdtem el újra a fotografálást.

Rájöttem, hogy a kihagyott éveket egyedül már nem tudom pótolni, így a "Práter iskola" kihelyezett tagozatán újra ismerkedtem immár a digitális technikával, és az új szemléletmódokkal. Szerencsémre olyan tanárok segítettek, -a teljesség igénye nélkül-, mint Szipál Márton, Nagy Z. László, Kende Tamás, Zsila Sándor, "Füles Mester" ...

Az itt megszerzett alapokat már a Fotó Art-nál csiszoltam tovább a modell- és tárgyfotó kurzusokkal, Kadosa Zoltán segítségével.

Természetesen sokat számít, hogy kitől tanul az ember, de ne ezek alapján ítélj meg, hanem a képeim alapján, melyeket a galériákban találsz. Az vagyok igazán én, ott tudod eldönteni, hogy szeretnél-e velem dolgozni...

 

Önarckép                  

Szaniszló István                      
(Szani)